Mostbet Norveçdə işləyirmi
- vane4ka.surkov
Mostbet Norveçdə işləyirmi
Hei. Mən Norveçdə yaşayıram. Mostbet norge üçün işləyirmi? Saytı açmağa çalışıram, bəzən açılır, bəzən açılmır. Provayder bloklayır deyə eşitmişəm. Pul yatırmaq olurmu? Norveç kronu ilə dəstək varmı? Həm də soruşum ki, veb sayt norveç dilindədirmi? Kimsə Norveçdən oynayırsa, yazsın. Çox sağ olun. Cavab gözləyirəm.
Re: Mostbet Norveçdə işləyirmi
Salam Norveç dostum. Bəli, mostbet Norveçdə işləyir, amma provayderlər bəzən bloklayır. Bu səbəbdən işlək güzgü tapmaq vacibdir. Norveç kronu ilə hesab aça bilərsən – qeydiyyat zamanı valyuta siyahısında NOK var. Pul yatırmaq və çıxarmaq üçün Visa, MasterCard, elektron cüzdanlar və kriptovalyutalar işləyir. Sayt norveç dilində də var. Aşağı sağ küncdə dil seçimindən “Norsk” seçə bilərsən.
Bloklanma halında ən yaxşı həll güzgüdür. Mən sənə işlək link verirəm: mostbet norge Oraya keç, rahat oyna. Həmçinin mobil tətbiqi də yükləyə bilərsən – o, bloklamalara davamlıdır. Norveçdə çox istifadəçi var, qorxacaq bir şey yoxdur. Dəstək ingilis və rus dillərində var, norveç dili olmaya bilər, amma chatda “Norsk” yazsan, kömək edərlər. Uğurlar.
Bloklanma halında ən yaxşı həll güzgüdür. Mən sənə işlək link verirəm: mostbet norge Oraya keç, rahat oyna. Həmçinin mobil tətbiqi də yükləyə bilərsən – o, bloklamalara davamlıdır. Norveçdə çox istifadəçi var, qorxacaq bir şey yoxdur. Dəstək ingilis və rus dillərində var, norveç dili olmaya bilər, amma chatda “Norsk” yazsan, kömək edərlər. Uğurlar.