Tətbiqin skacat edilməsi
Tətbiqin skacat edilməsi
Salam. Azərbaycanlıyam, amma rus dilində axtarış edəndə mostbet skacat yazılıb. Başa düşdüm ki, "скачать" yükləmək deməkdi. Mən telefonuma tətbiqi yükləmək istəyirəm, amma hansı linkə basacağımı bilmirəm. Rəsmi saytda "Android" yazıb, basıram, fayl endirilir, amma quraşdırmır. Fayl zədəlidir deyə xəta verir. Neçə dəfə cəhd etdim, eyni səhv. Nə edim? Başqa yer varmı hardan yükləyim? Yoxsa telefonum köhnədir? Android 8.1 var.
Re: Tətbiqin skacat edilməsi
Ay dostum, bu vəziyyət mənim də başıma gəlib, qanıma girirdi. Xətanın səbəbi adətən yarımçıq yükləmə və ya brauzerin faylı düzgün saxlamamasıdır. Birincisi, əvvəlki yükləmələri sil, brauzerin keşini təmizlə, telefonu yenidən başlat. İkincisi, başqa brauzerdən cəhd et – Chrome işləmirsə, Firefox və ya Edge ilə sına. Üçüncüsü, faylı kompüterə endir, sonra USB ilə telefona köçür – bu üsul çox vaxt işləyir. Dördüncüsü, yükləmə linkini kopyala, "IDM" kimi menecer proqrama yapışdır. Android 8.1 tamamilə uyğundur, problem onda deyil. Ən vacibi: quraşdırmadan əvvəl parametrlərdə "naməlum mənbələrə icazə ver" aktiv olduğuna əmin ol. Bəzi telefonlarda "Google Play Protect" avtomatik olaraq blok edir – onu müvəqqəti söndür. Mən özüm mostbet skacat ünvanından yükləmişəm, amma rəsmi saytda "Yükləmə" düyməsi daha etibarlıdı. Heç biri alınmırsa, dostundan faylı "Nearby Share" ilə istə. Təslim olma, bir yol tapılacaq. Uğurlar!